fbpx

Per 1 december start Marlies met het geven van ontspanningsmassages in onze studio.


Volledige ontspanning in lichaam en geest, dat is wat ze iedereen wil geven. Dat je weer terug keert naar jou kern en verbinding kunt maken met je hart.


Tijdens een massage wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam gestimuleerd. Jouw lichaam wordt aangezet om te herstellen en in evenwicht te komen. Een massage is ontspannend voor zowel je lichaam als je geest, en het heeft nog meer gezondheidsvoordelen;

 • soepelere spieren
  Een massage zorgt ervoor dat spieren worden los gemaakt, het verzacht pijnlijke spieren en helpt de spieren te ontspannen. Na een massage voelt je lichaam letterlijk ‘losser’ en soepeler.
 • verbetert de bloedcirculatie
  Een massage activeert de bloedsomloop. Een massage zorgt er namelijk voor dat de bloedvaten in de huid verwijden, waardoor er meer bloed gaat stromen. Zo kom je na een massage (en ook na yoga) aan dat gezonde kleurtje.
 • verwijderd afvalstoffen
  Tijdens een massage wordt niet alleen de bloedcirculatie, maar ook de lymfevaten geactiveerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Drink daarom veel water of kruidenthee na de massage.
 • je slaapt beter
  Na een massage zul je sneller in slaap vallen en dieper slapen. Tijdens massage wordt namelijk serotonine geproduceerd, dat ervoor zorgt dat je beter slaapt. Dit herken je vast wel aan dat je na een massage altijd wat ‘rozig’ en slaperig bent.
 • verbetert je concentratie
  Een massage zorgt ervoor dat je mentaal tot rust komt. Hierdoor word je concentratie na een massage beter. Een massage is daarom extra goed idee tijdens drukke, chaotische tijden.
 • een massage maakt je gelukkiger!
  Oke, dit is nogal een uitspraak, maar een massage zorgt voor een geluksgevoel. Door een massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Ze geven je een fijn en zorgeloos
  gevoel. Niet alleen van binnen, maar dit straal je ook van buitenaf uit.

Reden genoeg om jezelf af en toe een massage te gunnen, toch? Of om gewoon meteen een massage te boeken!

Via onze boekingssysteem kun je op maandag ochtend tussen 9:00 en 11:00 een massage boeken of op zondag middag na 14:30. Liever een andere tijd? Bel of app gerust met Marlies op 06 20 35 49 82.


Uurtarief € 40,-. Liever half uurtje massage? Dat kan ook, voor € 27,50. Graag horen wij van te voren of je specifieke klachten hebt, om te bekijken of en hoe wij jou het beste kan helpen.

PS. Voor degenen die Marlies nog niet kennen, zie sirisatyayoga.nl … home … meet our team.